Toggle navigation

Persondatapolitik & Cookies

1.  Persondatapolitik

Af hensyn til vores kunders tryghed, håndtere BIBUS SINDBY og Pladesmeden.com alle personlige oplysninger med diskretion. Dette gøres i overensstemmelse med GDPR og EU’s regler for persondata og indsamling heraf. Ved at handle på Pladesmeden.com, acceptere du den nedenstående persondatapolitik.

1.1  Kontrol af personlig informationer

Alt personlig information som bliver indsamlet under brugen af - og til håndteringen af ordre på Pladesmeden.com, er kontrolleret af:

BIBUS SINDBY A/S
Edisonvej 11
7100 Vejle
CVR: 10369932

1.2  Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

Når der omtales personlige oplysninger, så dækker det alle oplysninger der kan bruges til at identificere en person. Disse oplysninger er, men ikke begrænset til, for- og efternavn, e-mailadresse, privat eller anden fysisk adresse, telefonnummer, IP adresse eller lignende personlige oplysninger. På vores netbutikker indsamler vi kun personlige oplysninger, der sørger for at vi kan håndtere dine ordrer korrekt, hvor du vil blive informeret forud for enhver indsamling af disse data.

Du kan som hovedregel tilgå vores hjemmesider uden at fortælle os, hvem du er eller give dine personlige oplysninger. Det er først når du registrerer en bruger eller ligger en ordre at vi gør brug af personlige oplysninger.

Anvendelse af personlig data

Personoplysninger som vi indsamler, anvendes i forbindelse med: Gennemførelse af ordre, betaling og levering, administrering af brugerkonto, fremsendelse af mails og nyhedsbreve, statestik, reklamation, kontaktformular eller anden support. 

Vi gør opmærksom på at indsamlingen af disse oplysninger og brugen af disse data kun finder sted, såfremt der er givet udtrykkeligt samtykke herfor.

Opbevaring af personlig data

Når du handler på Pladesmeden.com, opbevarer vi de overstående oplysninger krypteret i webshoppens database. Webshoppen og dens database er SSL krypteret på vores forbindelse til vores hosting-udbyder, samt en SSL kryptering på betalingsmodulet gennem vores udbyder Bambora.

Disse oplysninger vil blive gemt så længe vi ser et behov for videre behandling til anvendelsesformålene. Vi gemmer bilag og nødvendige oplysninger fra dine ordrer, faktura og kreditnota i 5 år, i henhold til bogføringsloven § 10.

Adgang til dine personlige oplysninger

Du har altid ret til at få indsigt i oplysningerne vi behandler om dig, så vidt lovmæssigt muligt. Du forbeholder også retten at få korrigeret dine oplysninger eller gøre indsigelse mod den videre behandling af dine oplysninger.

1.3  Sikkerhed

For at sikre disse oplysninger har vi implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre en forsat høj standard for vores kunder og deres oplysninger. Det er kun betroede medarbejdere i BIBUS SINDBY og BIBUS koncernen samt de udvalgte databehandlere, der behandler oplysningerne ud fra de tidligere nævnte aftaler.

For at sikre dig og dine oplysninger mod misbrug, bør du aldrig udlevere dine brugeroplysninger eller adgangskoder til andre.

1.4  Deling og videregivelse

Vi har flere samarbejdspartnere og systemer, der skal sikre og forbedre vores service på hjemmesiden, samt hjælpe med at analysere. Vi gør opmærksom på at dine oplysninger kan blive brugt af disse samarbejdspartnere i henhold til vores anvendelse under punkt 1.2, men kun såfremt du har opgivet disse oplysninger med dit samtykke. Disse partnere betegnes som databehandlere, som vi har indgået tætte og bindende aftaler med, der sikrer dine oplysninger bliver håndteret forsvarligt udelukkende på vores vegne og ikke anvendes til deres egne formål.

Vi har sikret at flere af vores databehandlere har begrænset adgang til dine personlige data, mens databehandlere der håndtere support, udvikling og hosting af vores hjemmesider har mere eller fuld adgang, afhængigt af de opgaver stillet ud fra vores instruks.

Pr vores anmodning skal databehandlerne give tilstrækkelige oplysninger, der viser at de nævnte tekniske og organiseringens sikkerhedsforanstaltninger er truffet og overholdt. Dermed sikre vi at alle oplysninger som databehandlere har tilgang til, bliver håndteret korrekt ud fra EU’s krav og aftalerne.

Pånær vores databehandlere, videregiver vi ikke dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre du har givet os samtykke hertil. Videregivelse kan dog ske i følgende tilfælde:

  1. Videregivelsen er påkrævet ved lovgivning
  2. Videregivelsen er anmodet fra en retsinstans eller myndighed

1.5  Links til andre websites

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for andre selskabers indhold eller deres praksis i forbindelse med indsamlingen af personlig data. Vi opfordrer derfor, når du besøger andre hjemmesider, at læse deres politik og vilkår.

1.6  Ændring eller sletning af oplysninger og tjenester

Hvis du ønsker vi skal ændre, opdatere eller slette dine personlige oplysninger som vi har registreret, eller hvis du har nogen spørgsmål til den overstående politik, kan du henvende dig på følgende adresse eller telefon:

BIBUS SINDBY A/S
Edisonvej 11
7100 Vejle
Tlf: 75882122

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2.  Cookies

Med de nye regler gældende information og persondatabeskyttelse i GDPR, er mange forundret over hvad ”Cookies” virkeligt er. Vi giver her forklaringen på hvad disse er og hvordan du kan afslå dem.

2.1  Hvad er en cookie?

En cookie er en lille informationsfil der gemmes på din computer, som indeholder tekst og tal der kan hjælpe siden med at genkende din computer, udføre statistik og huske indstillinger. Cookies er hverken et program eller en virus, men en tekstfil der kan aflæses ved næste besøg.

Brugen af cookies

For at hjemmesiden lettere kan behandle ordre og fungere optimalt, gør hjemmesiden brug af cookies. De cookies der bruges på hjemmesiden hjælper desuden med at få indsigt i dit besøg, ved at føre statistik og optage brugen af shoppen, som kan hjælpe os med at optimere både dit nuværende besøg og dine fremtidige besøg. Disse cookies kan fravælges og blive afvist tilgang til dine oplysninger gennem links under "Afslå cookies" nedenfor.

2.2  Administrer, afvis eller slet dine cookies

Det er muligt for dig at administrer og afvise cookies på din computer ved at tilpasse din browsers indstillinger. Du skal være opmærksom på at flere funktioner og services på siden, ikke vil fungere uden at siden kan aflæse disse cookies. Du kan finde guides på de følgende sider:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Hvis du burger flere browsere til brug af internettet, skal du huske at slette dine cookies i alle browsere.

OBS! Instruktionerne ovenfor er links til producenterne af de forskellige browsere. Vi er ikke under ansvar hvis disse oplysninger er ukorrekte.

Afslå cookies

Du har mulighed for at fravælge enkelte cookies og services, uden at udelukke andre. Det kan du gøre på følgende links:

Google Analytics
Smartlook

Resterende cookies er nødvendige til funktionalitet ved gennemførelse af ordre, hvilket gør disse cookies ikke kan fravælges. I overensstemmelse med EU og GDPR kan vi gemme cookies på din computer, som er nødvendige for at sikre tjenesten der leveres. Ved at bruge vores hjemmeside acceptere du brugen af disse cookies.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål om i forbindelse med disse informationer eller vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.